marec / 2017
22. 03. 2017

Slovenske ustvarjalke

Ta mesec je splet postal bogatejši za novo spletno trgovino Slovenske ustvarjalke. Pogovarjali smo se z njeno avtorico Nino Penhofer.

Med slovenskimi spletnimi trgovinami od marca obstaja nova spletna trgovina z imenom Slovenske ustvarjalke. Ustanovila jo je Prekmurka Nina Penhofer, po izobrazbi pravnica, v prostem času pa navdušenka nad ustvarjanjem.

Glede na poimenovanje spletne strani Slovenske ustvarjalke bi lahko predpostavljali, da je vključena zgolj ponudba žensk, toda to ne drži.

Ponudba spletne strani je sicer široka in obsega vse od uporabnih in okrasnih izdelkov za dom, kozmetike, modnih dodatkov in oblačil do izdelkov za hišne ljubljenčke.

Najmlajši ustvarjalki sta sicer najstnici, najstarejša pa šteje skoraj 55 let. Pestrost ponudbe izdelkov pa nakazuje, da vse te izdelke ustvarja kar nekaj pridnih rok.

Penhoferjeva želi s spletno stranjo poudariti dragocenosti takšnih izdelkov in tudi drugim prikazati, da za lepe, kakovostne in idejno izvirne izdelke ni treba iti v tujino, saj jih najdemo tu – doma. Njihovi kupci se torej zavedajo, da je treba podpirati domače izdelke in domače ljudi. Ti izdelki imajo namreč neko dodano vrednost, saj z njihovim nakupom kupec podpira sanje slovenskih ustvarjalcev.

po arhivu novic
po arhivu videa